петък, 15 октомври 2021 г.

ЕФЕКТ НА ЕЛИКСИР 783 ПРИ СПОРТИСТИ



 ЕФЕКТ НА ЕЛИКСИР 783 ПРИ СПОРТИСТИ

При спортистите успешно решаване на редица проблеми е свързано както с приложението на лекарствени средства от химичен произход, тъй наречените фармацевтични средства, така и такива от растителен произход, като се използват богатите природни ресурси, хилядолетният опит на народната медицина. Днес в цял свят интересът към билките бързо се възвръща предвид на обстоятелството, че те не са токсични за човешкия организъм. В световен мащаб търсенето и използването на лечебни препарати от растителен произход ще останат още дълги години незаменими в лечебната практика. Спортистите като всички хора са податливи на банални инфекции причинени от вируси и бактерии. За да се подържа добра спортна форма е необходимо имунната система да се активизира и да се справя с евентуално възникнали заболявания.  

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ЕЛИКСИР 783

 Това е продукт на билкова основа, разработен от инж.химик Никола Хлебаров. Същият представлява водно-етанолова екстракция от различни билки, влияещи благотворно върху функциите и структурата на организма. Технологията на производство е така създадена, че в максимална степен при определени технологични параметри да се екстрахират биологично активните вещества – етерични масла, витамини, каротеноиди и др. Те помагат за детоксикацията на организма и неговото прочистване.

ЕФЕКТ

 Ефектите от действието на еликсир 783 са стимулиране на имунната система, постигане на много добър антивирусен, антибактериален и антитоксикологичен ефект.

-         Спомага за регенериране  структурата на ставите

-         Забавя износването на ставите

-         Съдържа природни съставки с високо качество

-         Практически безопасен при продължителна употреба

-         Регулира функциите на стомаха и червата

-         Съвместим с фармакологичните лекарствени средства

-         Участва в регулирането на имунната, нервната система

-         Подобрява общото състояние на организма и понижава до нула страничните токсични въздействия

-         Отличава се с дълъг срок на употреба

АНТИОКСИДАНТНА ЗАЩИТА

 Известна е теорията за значението на антиоксидантите и свободните радикали за организма. В хода на вътрешноклетъчните обменни процеси в човешкия организъм се изработват токсични вещества. Те притежават химическа активност, която дава началото на окислителните процеси, в резултат на което започват да се увреждат части от клетката.  Еликсир 783 засилва фагоцитозата, а това е процес при който белите кръвни клетки захващат вируса или бактерията и ги унищожават. От друга страна Еликсир 783 стимулира синтеза на естествения интерферон, който тялото произвежда, за да унищожи вирусите и бактериите. Този Еликсир усилва синтеза на антителата спрямо съответните вируси и бактерии и по този начин засилва защитната покривка върху лигавицата на белите дробове. Еликсир 783 е с висока ефективност, изразяваща се в способността му да свързва свободните радикали, силно изразеното антиоксидантно действие и подобряване на вътреклетъчното дишане.

ИЗВОДИ

 Благодарение на изброените качества Еликсир 783 увеличава издръжливостта, подобрява мозъчните функции, ускорява регенерацията, увеличава мускулната сила и придава висока устойчивост към стрес, инфекции, както бактериални така и вирусни. Той е общоукрепващ, не дава странични токсични и алергични ефекти и е напълно безвреден за човешкия организъм. Еликсир 783 може да се употребява при спортисти практикуващи различни видове спорт с цел укрепване на организма и предпазване от редица инфекции, предизвикани от вируси и бактерии.

 

Публикува се със съкращение.

09.2021 г.                            София