неделя, 22 август 2021 г.

НЕФРИТ


 

НЕФРИТ – значение на еликсирите с

номера 7 и 175 при възпалителни процеси

предизвикващи нефрит

Нефритът представлява възпаление на бъбреците. Това е много сериозно заболяване, което може да порази единият или двата бъбрека. При възпалението на бъбреците се започва физиологично ненормално отделяне на белтък в урината и ако  не се вземат съответните мерки обикновенно води до летален край.  

ПРИЧИНИ

 Обикновенно се получава след грип, остри възпаления на горните дихателни пътища, пневмония, ревматизъм, заболявания на кръвообращението.

СИМПТОМИ

 Главоболие, обща отпадналост, болки в кръста, сърцебиене, отоци около очите, прогресивно отслабване. Наблюдава се изменения в урината, като нейния цвят се променя в червеникав /поради кръвта в нея/. При тежки форми на болестта наблюдаваме замайване, гърчове, загуба на съзнание. При възрастни хора се наблюдават отоци по краката, болки в гръдния кош, нарушение на зрението, намалена умствена способност.

ЛЕЧЕНИЕ

 Зависи от причините за появата на заболяването. Необходима е бърза и компетентна намеса за намаляване на възпалителния процес с което се постига ограничаване на увреждането на бъбреците. Обикновено се предписват антибиотици.

КОМБИНИРАНА ЛЕКАРСТВЕНА ТЕРАПИЯ

 През последните години у нас при лечението на това заболяване, успоредно с фармацевтичните лекарствени средства се прилагат и еликсирите разработени и внедрени от  инж.химик Никола Хлебаров. Те представляват водно-етанолови екстракти от подбрани билкови комбинации, богати на биологично активни субстанции, полифеноли, витамини, каротеноиди, етерични масла и др. Еликсирите с номера 7 и 175 се оказаха ефективни в помощ на пациентите с диагноза Нефрит. Съвместното приложение на еликсирите и Фармацевтичните лекарствени средства, води до рязко подобряване на здравословното състояние на пациента и връщането му към нормалния и спокоен начин на живот.

ИЗВОДИ

  Получените резултати от Успоредното приложение на Еликсирите и Фармацевтичните лекарствени средства показаха отличен резултат. Еликсири с номера 7 и 175 са абсолютно необходими при провеждане на лечение на болни с Нефрит.

 

Публикува се със съкращение.

08.2021 г.                            София