неделя, 8 януари 2017 г.

Ефект и клинично значение на еликсирите с номера 3 и 9 през есенно-зимния сезон


Ефект и клинично значение на еликсирите с номера 3 и  9 при пациенти с проблеми на имунитета /имунната защита/ през есенно-зимния сезон 
 

Проф. д-р Йордан Михайлов, Д-р по вирусология, Експерт-изследовател, Област на компетентност:
Микробиология , вирусология, Ниво на компетентност: 1 степен 

Създаването, разработването  и експерименталното проучване на препарат на билкова основа при пациенти с проблеми на имунитета /имунната защита/ през цялото годишно време се отчита от научната общност като успех в лечебната практика. Това е особено важно като се има предвид, че ИМУНИТЕТА представлява УСТОЙЧИВОСТ НА ОРГАНИЗМА СРЕЩУ ФИЗИЧНИТЕ, ХИМИЧНИТЕ И БИОЛОГИЧНИ ПАТОГЕНЕТИЧНИ ФАКТОРИ НА ОКОЛНАТА НИ ЗАОБИКАЛЯЩА СРЕДА. Основната цел на ИМУНИТЕТА е да съхрани генетичната цялост на организма, независимо от екстремалната вирулентност и патогенност на някои щамове патогенни микроорганизми – бактерии и вируси.
  Разстройствата на имунната система могат да доведат до автоимунни заболявания, възпалителни заболявания и рак. Когато ИМУННАТА система е по-слабо активна от нормалното, това води до животозастрашаващи инфекции.
 Всичко изтъкнато до тук показва значимостта на проблема при пациенти с проблеми на ИМУНИТЕТА и голямото значение на еликсирите с номера 3 и 9. Те са създадени с цел да подпомогнат имунитета при простудни заболявания и различни инфекции, болки в ставите и мускулите, често главоболие. Като приемаме еликсирите 3 и 9 ние укрепваме защитните сили на организма и това е залог за защита от бактерии и вируси.
 Съвременното лечение на пациентите с проблеми на ИМУНИТЕТА е с много сериозен характер. Сега вече съвременната медицинска наука стигна до извода, че само с фармацевтични лекарствени средства трудно бихме постигнали успех при тези пациенти. Именно поради тази причина, както в световен мащаб, така и у нас, вече се прилага подходът – фармацевтични лекарствени средства + средства на билкова основа.
 ЕЛИКСИРИТЕ  с номера 3 и 9 са създадени с цел да укрепят защитните сили на организма и да подпомогнат имунитета при простудни и други от този род заболявания. С тяхното приемане се подпомага организма, облекчава се проявената симптоматика, постига се туширане на заболяването.
  ЕЛИКСИРИТЕ  с номера 3 и 9 се отличават с антибактериално, антивирусно и имуностимулиращо действие, те не съдържат консерванти и оцветители. Оказват силен оздравителен ефект върху увредения организъм и по този начин се постига силен, бърз ефект/оздравителен/ Продължителните наши проучвания под мое ръководство показват, че за да се получи добър лечебен ефект е необходимо приемът им да бъде не по-малко от 80-90 дни. Лабораторните и клинични проучвания за ЕФЕКТА и КЛИНИЧНОТО значение еликсирите 3 и 9 при пациенти с проблеми на имунитета/имунната защита/ показват, че тези еликсири са едни много добри средства на билкова основа. Те се отличават с високо антибактериално, антивирусно и имуностимулиращо действие, с нулева токсичност.
 Разработените от инж.химик Никола Хлебаров еликсири с номера 3 и 9 и проучени клинично и лабораторно под мое ръководство оценявам много високо и препоръчвам на пациенти, а и не само на тях, с проблеми на имунната защита, съвместно с фармацевтичните лекарствени средства.

 

 

Декември 2016                                                            Проф Д-р Михайлов
                                                                                      0887843920
                                                  София БАН, Институт по Органична химия