понеделник, 21 ноември 2022 г.

ПОДАГРА


                                    

ПОДАГРЕНА БОЛЕСТ

                                              /ГИХТ/                                                                

 Подагрената болест е изключително болезнена. Характеризира се с чести, повтарящи се пристъпи на остър възпалителен артрит. Подагрената болест представлява група болезнени нарушения на пуриновия механизъм.

ПРИЧИНИ ЗА БОЛЕСТТА

 Последните научни данни сочат, че тя действително се причинява от високите нива на пикочната киселина в кръвта. Днес съвсем нови данни доказват, че причината за тази болест е липсата в организма на пациента на ензима УРИКАЗА. Това от своя страна води до кристализация на пикочната киселина. В резултат на това настъпва отлагане на кристалите в ставите, сухожилията.  

КЛИНИЧНА КАРТИНА НА БОЛЕСТТА

  Обикновенно болестта засяга само една става и палеца на крака. Това е изключително болезнена болест, причинена от обстоятелството, че кристалите вътре в ставата причиняват много силна болка, особено при движение. Наблюдава се възпаление на тъканите около засегнатата става.

ЛЕЧЕНИЕ НА ПОДАГРЕНАТА БОЛЕСТ

Наричат я царска болест не защото от нея боледуват царе, а защото нейното възникване зависи от храната и питиетата, които употребяваме. Хората с предразположеност трябва да избягват червено месо, морски продукти, алкохол. Най-важното е  поддържане на здравословно тегло. От лекарствените средства се препоръчват противовъзпалителните. Алтернативни са природните средства, като с тяхна помощ да поддържаме определено ниво на пикочната киселина в тялото ни.

АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА

 Целта на алтернативната медицина по отношение на лечението на подагрената болест се състои в следното:

С помощта на фармацевтичните лекарствени средства, диета и успоредното приложение на средства на билкова основа, еликсирите на инж.Хлебаров,  да помогнем бързо и успешно на болния. По този начин се повлияват основните симптоми на болестта и се постига по-бързо оздравяване на болния.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЕЛИКСИРИТЕ

 Това са оригинални билкови продукти, представляващи водно-спиртни разтвори от подбрани лечебни растения, богати на биологичноактивни съставки, съдържащи голям брой витамини, каротеноиди, етерични масла.

УСТАНОВЕН ЕФЕКТ от приложението на ЕЛИКСИРИТЕ с номера 117, 410 при пациенти с подагрена болест

 Ефекта от съвместното приложение на Еликсирите и фармацевтичните лекарствени средства се изразява в следното:

 Настъпва ускорена детоксикация на организма

 Намалява образуването на токсични продукти

 Намалява отлагането на пикочните кристали в ставите и сухожилията

 Облекчават се симптомите на болестта

 Рязко намаляват болките

 Проучванията установяват, че в някои пациенти липсва ензима Уриказа, но еликсирите въпреки това успешно подобряват здравословното състояние на болния. Благодарение на съвместното приложение на Еликсирите с номера 117, 410 и фармацевтичните лекарства се постига сериозно подобрение на болния и са абсолютно необходими при лечение на болни от подагрена болест.

 

Публикува се със съкращение.

ноември, 2022 г.                                  София