неделя, 22 март 2020 г.

ЗАСИЛВАНЕ ИМУННАТА СИСТЕМА В ГРИПНА ОБСТАНОВКА


    Проф. МИХАЙЛОВ
ПОЛЗИТЕ ОТ ПРИЕМА НА ЕЛИКСИРИ С НОМЕРА 3, 9, 11. ЗАСИЛВАНЕ ИМУННАТА СИСТЕМА В ГРИПНА ОБСТАНОВКА

За да разгледаме ползите от приема на ЕЛИКСИРИТЕ върху имунната система на организма трябва да поясним какво представлява имунната система. Тя е съвкупност от множество биологични структури и процеси в организма, които го предпазват от болести. За да функционира нормално тя трябва да разпознава широк кръг от агенти, наричани в медицината ПАТОГЕНИ. Това са вируси, бактерии и различни видове хелминти. Задача на имунната система е да ги различава от собствената здрава тъкан на организма.
 ВИДОВЕ имунна система:
Вродена, Придобита, Хуморална, Клетъчна
РАЗСТРОЙСТВА НА ИМУННАТА СИСТЕМА
Автоимунни заболявания
Възпалителни заболявания /Вирусни и бактериални инфекции/
Рак /Злокачествен тумор/
ИМУНОДЕФИЦИТ
Такъв настъпва при по-слабо действие на имунната система на пациента, което от своя страна води до животозастрашаващи инфекции – вирусни и бакрериални и ракови образования. ИМУННАТА СИСТЕМА представлява един щит срещу вируси, бактерии и хелминти. Тя играе важна роля за предпазване и възстановяване на организма. Трябва да се има предвид, че нито един пациент не се е излекувал напълно преди имунната му система да се е  възстановила. Трябва да се знае, че патогените много бързо могат да еволират и да адаптират, като по този начин те избягват разпознаването от имунната система.

ИМУННАТА СИСТЕМА отслабва под въздействието на СТРЕСА, ТЮТЮНОПУШЕНЕ, АЛКОХОЛ, НАРКОТИЦИ, ЗАМЪРСЕНА ОКОЛНА СРЕДА, НЕПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ, НЕКАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ и др.
СРЕДСТВА ЗА УКРЕПВАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА
Целия набор от витамини, Калций, Селен, Желязо, Цинк, Фибри, Протеини, Ликопен, Слънчева светлина, Мастни киселини. 

СЪВРЕМЕННО ПОДПОМАГАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА
 Известно е, че имунната система е в зависимост от това, в организма да постъпват определени хранителни вещества, необходими да ни пазят успешно от болести. Ето защо са много важни ползите от нашето проучване от приема на ЕЛИКСИРИТЕ с номера 3, 9 и 11 върху имунната система на организма в една грипна обстановка.  Проведените от нас дългогодишни проучвания и наблюдения с еликсири с номера 3, 9, 11  , показаха тяхната необходимост за имунната система, за да ни пази от болести, т.е. за да укрепим нашата имунна система тези еликсири са абсолютно необходими.
Публикува се със съкращение.

03.2020 г.  Проф.д-р Михайлов
София                                  Българска Академия на Науките
                                                    И-т по Органична Химия
                                                           Тел.0887 843920