сряда, 22 януари 2020 г.

БЪБРЕЧНО – КАМЕННА БОЛЕСТ



проф.МИХАЙЛОВ

БЪБРЕЧНО – КАМЕННА БОЛЕСТ 
Бъбречно-каменната болест е сериозно заболяване, характеризиращо се с образуването на малки кристали, т.н. частици в бъбреците, в бъбречното легенче и пикочния мехур. Това е едно хронично, тежко заболяване, което протича в пикочно-половата система. От тази болест боледуват предимно мъжете на възраст над 25-30 години.
ПРИЧИНИ
за бъбречно-каменната болест
1.    Първа теория – НУКЛЕАРНА
2.     Втора теория – МАТРИКСНА
3.    Трета теория. Според нея в урината има наличие на вещества които пречат за образуване на кристалите, а липсата на такива вещества водят до Бъбречно-каменната болест.  

                                        КЛИНИЧНА КАРТИНА
    Остра коликообразна болка в поясната област.
    Болезнено уриниране, парене
    Гадене, повръщане, общо неразположение понякога с температура.
 ЛЕЧЕНИЕ
При лечение на това заболяване има два подхода:
Консервативен – спазмолитична терапия, антимикробна терапия
Операбилен
Цел на алтернативната медицина
Целта на алтернативната медицина по отношение на лечението на Бъбречно-каменна болест се състои в това  с помощта на фармацевтичните лекарствени средства и средства на билкова основа да помогнем бързо и успешно на болния.
СЪЩНОСТ НА БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ ПОД НАИМЕНОВАНИЕТО ЕЛИКСИР
ЕЛИКСИРИТЕ предсталяват водно-спиртни разтвори от подбрани билкови растения, богати на биологично-активни субстанции, съдържащи голям брой витамини, каротеноиди, етерични масла и други полезни субстанции. Ефекта от съвместното приложение на ЕЛИКСИРИТЕ с номера 1, 37, 159, 175, 410 на инж.химик Никола Хлебаров и фармацевтичните лекарствени средства се състои в това, че започва ускорена детоксикация на организма, прочистване на организма от образуваните токсични продукти, намаляване на коликообразната болка в поясната област, болезненото уриниране,  общото неразположение.
Считам, че благодарение на съвместното приложение на фармацевтичните лекарствени средства и ЕЛИКСИРИТЕ с номера   1, 37, 159, 175, 410 се постига по-бързо подобряване на здравословното състояние на болния с диагноза Бъбречно-каменна болест.
Публикува се със съкращение.
 12.2019, София
             
                                       Проф.д-р Михайлов
                                 Българска Академия на Науките
                                                    И-т по Органична Химия
                                                           Тел.0887 843920