събота, 29 ноември 2014 г.

Проблеми с простатата

Еликсирите в помощ при проблеми с простатата
/проф. д-р МИХАЙЛОВ/

Преди да разгледаме профилактичния и лечебен ефект на ЕЛИКСИРИТЕ, следва с няколко думи да разясним какво представлява простатната жлеза и нейната функция, а тя е да секретира течност /простатен секрет/, който е важна съставка на семенната течност. Основните заболявания поразяващи простатната жлеза са: инфекции /простатит/, увеличаване на жлезата свързано с процеса на застаряване, доброкачествена хипертрофия от простатен аденом, рак. Често инфекцията е причинена от бактерии, които достигат до жлезата чрез кръвообръщението. Тук влизат гонококите, които са патогенен агент на гонореята и други бактерии като стафилококите, стрептококите и колибактериите. Важна роля днес се преписва на инфекциите от Ureoplasma urealyticum and chlamydia trachomatis.

Симптоми на инфекция на простатита

Сред тях са: температура, болки в областта на кръста, често уриниране, болки по време на дефекация, инфектирана урина с наличие на кръв.

Съществува и често се наблюдава хроничния простатит. Той  се проявява като постоянно и леко възпаление с болки в кръста, смущения в уринирането и в сексуалните контакти, а също така  сутрешно секретиране от пениса.

Проведените от нас клинични проучвания на ефекта от ЕЛИКСИРИТЕ върху основните заболявания, поразяващи простатната жлеза показват тяхното благоприятно влияние изразяващо се с противовъзпалително и диуретично действие. Биологично-активните съставки в билките оказват подчертано положителен ефект на пациентите при проблеми с простатата. След проведените от нас клинични проучвания бе установено изчезването на инфекцията /простатита/, нормализиране функцията на жлезата, а оттам и намаляване до пълно изчезване на хипертрофията, дьлжаща се на простатен аденом.